1. Welcome to the new home for MySportTrac.com!

    Please click here to find all the info about the move to the new site!

    To access your account you will need to reset your password here

NO PARKING LIGHTS WITH AUTOLAMPS

Thread in 'Help Forum' started by Doxiedaddy, Nov 6, 2018.

  1. Doxiedaddy

    Doxiedaddy Member 1st Gen Owner 2 Wheel Drive V6 Engine

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 6, 2018
    Location:
    ALABAMA
    Hello, first post so bear with me. I have a 2005 Sport Trac XLS to which I have added autolamps and daytime running lights. I think the DRL are working correctly, but I am getting no parking lights nor dash lights when in autolamp mode. The headlights work. I bought the upgraded headlight switch and the sensor. I also bought the Ford wiring diagram book and added the wiring as shown in the diagram. I have searched and found that it may be related to the Central Security Module which I don't have. Any help will be greatly appreciated.n
     
  2. Doxiedaddy

    Doxiedaddy Member 1st Gen Owner 2 Wheel Drive V6 Engine

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 6, 2018
    Location:
    ALABAMA
    It looks like there is a parking light relay needed that is in the CSM when it is there. Does anyone know how to wire the relay. Thanks.
     
  3. Todd Z

    Todd Z Well-Known Member 2nd Gen Owner V6 Engine V8 Engine

    Messages:
    20,572
    Likes Received:
    71
    Joined:
    Sep 21, 2003
    Location:
    Suffolk County (Long Island), NY
    Under the truck mounted to the frame, right by the fog light.... Stupid module....
     
  4. Doxiedaddy

    Doxiedaddy Member 1st Gen Owner 2 Wheel Drive V6 Engine

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 6, 2018
    Location:
    ALABAMA
    Thanks for the reply. If you mean the DRL module, I had unplugged it just to make sure it wasn't causing the issue. It is brand new. There was no change in the behavior of the parking lights.
     
  5. Todd Z

    Todd Z Well-Known Member 2nd Gen Owner V6 Engine V8 Engine

    Messages:
    20,572
    Likes Received:
    71
    Joined:
    Sep 21, 2003
    Location:
    Suffolk County (Long Island), NY
    Ok sorry, Maybe the switch is bad, or a relay...
     

Share This Page