1. Welcome to the new home for MySportTrac.com!

    Please click here to find all the info about the move to the new site!

    To access your account you will need to reset your password here

center console, blower no working

Thread in 'Interior' started by Jose Ayala, Jul 23, 2008.

  1. Jose Ayala

    Jose Ayala Active Member 1st Gen Owner V6 Engine

    Messages:
    298
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 7, 2005
    Location:
    Tampa, FL
    hi all.



    i did the conversion from regular center console to high end and everything came ok, i followed instruction of project but blower after completed is not working. when hot wired it did work but when connected to live wire when ignition is on, nothing happens.

    the lighteris working fine.



    any ideas/ suggestions?



    thanks,



    jose
     
  2. EddieS'04

    EddieS'04 Well-Known Member 1st Gen Owner 2 Wheel Drive V6 Engine

    Messages:
    17,054
    Likes Received:
    63
    Joined:
    Sep 26, 2004
    Location:
    Pasadena, TX
    Did you hot wire it through the blower switch or straigt to the motor? Did you run heavey enough gauge wire and use a relay?
     
    Last edited by a moderator: Jul 23, 2008
  3. Jose Ayala

    Jose Ayala Active Member 1st Gen Owner V6 Engine

    Messages:
    298
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 7, 2005
    Location:
    Tampa, FL
    Fast eddie,



    I did wired it per project from Kevin, link below.

    http://www.mysporttrac.com/mysporttrac/projects/console/console_conversion.html





    i took yellow cablw from originl wire harness and linked it to a wire hot when ignition on.



    should i do something different?
     
  4. David Ponder

    David Ponder Well-Known Member 1st Gen Owner V6 Engine

    Messages:
    1,393
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 15, 2007
    Location:
    Kansas City, MO
    Do you have a good Ground wire?
     

Share This Page